24/7 bereikbaar24/7 bereikbaar
24/7 bereikbaarEenvoudig online te regelen
Eenvoudig online te regelenComplete pakketten

Wilt u voor een crematie de kosten kunnen vergelijken? Is uw budget beperkt en wilt u weten wat de goedkopere opties zijn voor de crematie van uw dierbare? Een uitvaart is belangrijk voor nabestaanden en moet daarom ook persoonlijk zijn. De afgelopen jaren zijn echter de kosten voor een uitvaart flink gestegen. Bij Budgetuitvaart.nl zorgen wij ervoor dat zelfs voor de het kleinste budget, u op een waardige en eervolle manier afscheid kunt nemen.

Direct een begrafenis pakket regelen

Gemakkelijk de kosten voor een crematie vergelijken

Bij Budgetuitvaart.nl hebben we het u zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken. Er is genoeg te regelen wanneer een naaste overlijdt en wij nemen graag wat zorgen uit handen. Wij hebben om de kosten van een crematie te kunnen vergelijken een simpel overzicht gemaakt. Dit overzicht van crematie pakketten vertelt u wat u precies krijgt voor welke prijs. Zo kunt u op uw gemak de kosten vergelijken en kiezen wat voor crematie de beste optie is. Het enige wat u dan nog rest is het doorgeven van uw keuze. Daarna zullen wij alles voor u regelen.

Laat u volledig ontzorgen

Wanneer u een keuze hebt kunnen maken, kunt u deze telefonisch aan ons doorgeven. Dit kan door te bellen naar 0900 – 280 08 00. Via dit telefoonnummer zijn wij 24/7 te bereiken. Wij lichten de juiste instanties in, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt ook uw vragen stellen door op uw gemak een e-mail te sturen naar info@budgetuitvaart.nl. Wij reageren zo snel mogelijk en staan u graag bij in deze moeilijke tijd.

Andere bezoekers bekeken:

Goedkoopste begrafenis | Goedkoopste crematie | Goedkope uitvaart

Basis pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis zonder plechtigheid.
€ 1.695,-
Meer informatie
Plus pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een intiem (klein) afscheid.
€ 2.795,-
Meer informatie
Extra pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een verzorgde plechtigheid.
€ 3.695,-
Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.