24/7 bereikbaar24/7 bereikbaar
24/7 bereikbaarEenvoudig online te regelen
Eenvoudig online te regelenComplete pakketten

Wilt u bij een van de goedkoopste uitvaartondernemers in de regio een eervolle crematie regelen? Budgetuitvaart.nl is een samenwerking van diverse regionale uitvaartondernemers, waar u verzekerd bent van een professionele, persoonlijke en verzorgde uitvaart. Zelfs met een kleiner budget kunt u een prachtige crematie regelen. De goedkoopste keuze voor een crematie, is bij budgetuitvaart.nl. De kosten van een uitvaart zijn de laatste paar jaar enorm gestegen. Wij zorgen ervoor dat u op een respectvolle wijze afscheid kunt nemen door middel van een crematie, voor elk budget.

Direct een begrafenis pakket regelen

Een eervolle crematie op de goedkoopste manier

Voor een persoonlijke crematie of begrafenis kunt u op ons vertrouwen, ook met een kleiner budget. Wij werken volledig transparant, zodat u zeker weet dat er geen onverwachtse kosten bij zullen komen. U kunt op uw gemak de verschillende crematie pakketten vergelijken, waar duidelijk wordt gemaakt wat u precies krijgt bij elk pakket. Wij begeleiden u graag met een duidelijk stappenplan, zodat u precies weet wat er nog geregeld moet worden. Zo regelt u ook met een klein budget een waardige crematie.

Neem contact met ons op

Bij Budgetuitvaart.nl kunt u op de goedkoopste manier een waardige crematie regelen. Wilt u het overlijden telefonisch aan ons doorgeven? Dan zorgen wij ervoor dat de melding bij de juiste instanties terecht komt. Bel naar 0900 – 280 08 00 en wij helpen u verder. Dit kan 24 uur per dag, elke dag van de week. Wilt u liever schriftelijk uw vragen stellen? Stuur dan een e-mail naar info@budgetuitvaart.nl en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Wij bieden graag een helpende hand.

Andere bezoekers bekeken:

Goedkope uitvaart | Uitvaart online regelen | Crematie kosten vergelijken

Basis pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis zonder plechtigheid.
€ 1.695,-
Meer informatie
Plus pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een intiem (klein) afscheid.
€ 2.795,-
Meer informatie
Extra pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een verzorgde plechtigheid.
€ 3.695,-
Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.