24/7 bereikbaar24/7 bereikbaar
24/7 bereikbaarEenvoudig online te regelen
Eenvoudig online te regelenComplete pakketten

Wilt u een goedkope, maar prachtige en waardige uitvaart regelen? Is uw budget niet groot en wilt u dus op een betaalbare wijze een eervolle uitvaart laten verzorgen? Bij Budgetuitvaart.nl regelt u op uw gemak alles online. Zelfs met een klein budget bent u verzekerd van een waardige en persoonlijke uitvaart, waarbij u toch profiteert van voordelige opties. Wij kunnen dit bewerkstellingen doordat wij een samenwerking zijn van diverse regionale uitvaartondernemers. Alles is volledig transparant en u weet dat de uitvaart altijd binnen het budget en betaalbaar zal blijven. Een waardig en persoonlijk afscheid is van groot belang.

Direct een begrafenis pakket regelen

Een goedkope uitvaart op respectvolle wijze

Wanneer u bij Budgetuitvaart.nl een uitvaart wilt regelen voor een klein budget, zijn er enkele zaken waarover u een beslissing zult moeten maken. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Er zijn drie verschillende begrafenis pakketten en ook een drietal crematie pakketten. Bij beide opties zijn er drie goedkope en voordelige opties voor een uitvaart. Vergelijk op uw gemak de betaalbare uitvaartpakketten en neem een beslissing over welke optie goed voelt en binnen uw budget mogelijk is. Weet u niet precies wat er allemaal moet gebeuren bij het overlijden van een naaste? Bekijk ons overzichtelijke stappenplan en laat u volledig ontzorgen in deze moeilijke tijd.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen

Wanneer u ons belt, nemen wij contact op met alle juiste instanties om het overlijden door te geven. Wanneer u weet welke voordelige uitvaart de juiste is, geeft u dit telefonisch door. Wij vragen naar al uw gegevens, waarna u alles volledig aan ons kunt overlaten. Wij zijn telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0900-280 08 00 of stuur op uw gemak een e-mail naar info@budgetuitvaart.nl.

Basis pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis zonder plechtigheid.
€ 1.695,-
Meer informatie
Plus pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een intiem (klein) afscheid.
€ 2.795,-
Meer informatie
Extra pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een verzorgde plechtigheid.
€ 3.695,-
Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.