24/7 bereikbaar24/7 bereikbaar
24/7 bereikbaarEenvoudig online te regelen
Eenvoudig online te regelenComplete pakketten

Wanneer u met een klein budget een waardige begrafenis wilt regelen, zoekt u naar de goedkoopste begrafenisondernemer die u kan helpen. Voor de goedkoopste begrafenis en begrafenisondernemer kiest u voor Budgetuitvaart.nl. Hierbij is alles voordelig en gemakkelijk online te regelen, zonder tussenkomst van een uitvaartverzorger. Iedereen verdient het om een waardige begrafenis en een mooi afscheid te krijgen, ook met een klein budget. Bij het regelen van een uitvaart komt heel wat kijken. U dient een aantal keuzes te maken over bijvoorbeeld de kist, begraven of cremeren, grafrechten en een testament. Bij Budgetuitvaart.nl helpen we u met het maken van al deze keuzes.

Direct een begrafenis pakket regelen

Een waardige en persoonlijke begrafenis op de goedkoopste manier

Elke begrafenis of crematie is bij onze begrafenisondernemers in vertrouwde handen, ook met een kleiner budget. Dit kunnen we waarmaken door de samenwerking van diverse regionale uitvaartondernemers. Zo weet u dat u binnen het budget blijft en op de goedkoopste manier een prachtige begrafenis regelt, samen met onze begrafenisondernemer. Alles gebeurt volledig transparant en u ontvangt geen onverwachte kosten achteraf. Weet u niet goed wat de juiste stappen zijn om te nemen bij het overlijden van een naaste? Bekijk ons stappenplan, wat ervoor zorgt dat u niets over het hoofd zal zien.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de werkwijze bij Budgetuitvaart.nl? Of wilt u het overlijden telefonisch doorgeven? Bel dan naar 0900-280 08 00, dan zorgen wij ervoor dat de melding bij de juiste instanties terechtkomt. Heeft u andere vragen die u liever per e-mail wilt stellen? Stuur dan een e-mail naar info@budgetuitvaart.nl. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd.

Basis pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis zonder plechtigheid.
€ 1.695,-
Meer informatie
Plus pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een intiem (klein) afscheid.
€ 2.795,-
Meer informatie
Extra pakket
  • Compleet verzorgde begrafenis met een verzorgde plechtigheid.
€ 3.695,-
Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.