Budgetuitvaart.nl is een samenwerking van lokale uitvaartondernemers. Als u kiest voor budgetuitvaart.nl, houdt u de kosten in de hand en bent u verzekerd van een professioneel verzorgde uitvaart.

Brancheorganisatie BGNU

Kwaliteit telt. Daarom is budgetuitvaart.nl aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisatie binnen het vak, namelijk de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).

BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Zo zijn alle aangesloten uitvaartondernemingen in bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft.

Meer over BGNU

Erkende uitvaartondernemers

Budgetuitvaart.nl werkt alleen samen met uitvaartondernemers die zijn aangesloten bij de Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging én die het Keurmerk Uitvaartzorg hebben.
U wordt dus altijd bijgestaan door een uitvaartondernemer, die oog heeft voor uw persoonlijke wensen en die de uitvaart op professionele wijze verzorgt.

Werkgebied

De uitvaarten van budgetuitvaart.nl vinden plaats in Noord-West Nederland.

Budgetuitvaart.nl is er voor iedereen die woonachtig is in de regio Groot Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Haarlem, Rijn- en Veenstreek en de Duin-en Bollenstreek en bewust voor een eenvoudige, maar complete uitvaart kiest.

Klik hier voor het plaatsnamen overzicht.

Staat uw plaatsnaam er niet bij, en u woont wel in onze regio? Neem dan contact met ons op.

Woont u niet in deze regio?  U kunt dan alsnog een uitvaart regelen voor een overledene die wel in ons werkgebied woont.

Lokale betrokkenheid

De begrafenis of crematie wordt verzorgd door een uitvaartondernemer bij u in de buurt. Iemand die bekend is met de plaatselijke cultuur en gewoontes en die de dienstverlening daarop afstemt.

Persoonlijk en vertrouwd

Doordat wij op grote schaal opereren, kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden. Ondanks dat, wordt elke uitvaart volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. De organisatie is immers in handen van een lokale uitvaartondernemer die u graag goed van dienst is.